let's talk about sex

Fabrizio heeft geen spijt van seks in De Bachelor: 'Er was aantrekkingskracht'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Videoland/De Bachelor BelgiëFabrizio heeft geen spijt van seks in De Bachelor: 'Er was aantrekkingskracht'
RTL

Fabrizio Tzinaridis (29) deelde het bed met Sanne, Madieke én Margaux. En heel Nederland en Vlaanderen kon in 'De Bachelor België' meegenieten van zijn nachtelijke escapades. "Ik kan niet zeggen dat ik er spijt van heb", vertelt hij nu in de 'RTL Boulevard Reality Podcast'.

"Het is niet zo dat ik iets gedaan heb tegen hun zin"

Fabrizio legt uit: "Hetgeen is ook dat ik die dates individueel ben ingestapt. We hadden al vaker gezoend, er waren al aanrakingen geweest, er was affectie, er was warmte, er was aantrekkingskracht. En als er dan een knappe vrouw langs mij ligt, de een in lingerie en de ander niet... ik ga er ook niet omheen draaien: ik vind dat leuk en het is niet zo dat ik iets gedaan heb tegen hun zin."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wat gebeurt er eigenlijk met de rozen na de ceremonie in De Bachelor?
Lees ook

Wat gebeurt er eigenlijk met de rozen na de ceremonie in De Bachelor?

De realityster snapt dat het voor sommige mensen wat 'heftig' kan overkomen dat 'ie zo snel achter elkaar met drie vrouwen het bed in dook, maar volgens Fabrizio heeft hij een normaal libido. "Ze zien het ook allemaal op 50 minuten tijd. 72 uur is natuurlijk ook niet lang, maar er wordt zo kort door de bocht over het seksuele gepraat dat heel de essentie van de date, de leuke dingen, de grappige dingen (…), daar wordt gewoon niet over gepraat."

Luister op SpotifyApple Podcasts en Google Podcasts. Alle afleveringen van De Bachelor België kijk je terug bij Videoland.

Lees meer over
FabrizioKiki DurenVideolandDe Bachelor BelgiëRTL Boulevard Reality Podcast