Paplepel

Dochter Linda de Mol doet verslag van grote finale Feyenoord

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDochter Linda de Mol doet verslag van grote finale Feyenoord
RTL

Waar Linda de Mol (57) nog flink de spotlights ontwijkt, pakt haar dochter Noa Vahle (22) alle shine. Noa gaat namelijk verslag doen van de Conference League-finale AS Roma - Feyenoord in Tirana.

"Doe het maar eens, aan het begin van je carrière"

Het is een mooie klus voor Noa, die laat zien dat ze meer is dan alleen de 'dochter van...'. Eerst deed de voetbalfanaat ook al verslag van Feyenoords halve finale tegen Olympique Marseille. Naar aanleiding daarvan kreeg ze mooie complimenten van RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink. 'Noa Vahle doet dit gewoon goed. Doe het maar eens, aan het begin van je carrière. Spannend', schreef hij lyrisch op Twitter.

Noa Vahle lijkt op moeder Linda de Mol: 'Net zo'n stresskip'
Lees ook

Noa Vahle lijkt op moeder Linda de Mol: 'Net zo'n stresskip'

Niet iedereen was fan van haar verschijning op voetbalzender Veronica. Kijkers deden op Twitter hun beklag over dat ze het oneerlijk vinden dat Noa enkel en alleen zo'n kans krijgt, omdat ze de dochter van televisiekoningin Linda de Mol is.

Op 25 mei staat de Conference League-finale AS Roma - Feyenoord op het programma bij Veronica. Het is de eerste keer in twintig jaar dat Feyenoord weer eens een Europese finale speelt. En dat zorgde voor een flinke alcoholinname bij bekende Feyenoord-fans. Hoe zij die halve finale beleefden, zie je hieronder.

Lees meer over
Noa VahleLinda de MolFeyenoordConference League