Laura Pausini afwezig tijdens doorloop finale en vervangen door stand-in

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLaura Pausini afwezig tijdens doorloop finale en vervangen door stand-in
Alles over het songfestival

S10 (21) heeft vrijdagmiddag weer gerepeteerd in PalaOlimpico in Turijn. De zangeres zette tijdens de eerste doorloop van de finale van het Eurovisie Songfestival opnieuw een vlekkeloze vertolking van haar liedje 'De Diepte' neer. Ze klonk toonvast en krachtig en was duidelijk minder zenuwachtig dan afgelopen dinsdag tijdens de eerste halve finale. Tegelijkertijd gaat het voor de songfestival presentatrice Laura Pausini (47) iets minder soepel, want zij was afwezig tijdens de repetities.

Tijdens de doorloop werd ook de opening geoefend met daarin de traditionele vlaggenceremonie. De repetitie begon echter wat later dan gepland en presentatrice Laura, die een belangrijke rol heeft tijdens de opening, liet zich vervangen door een stand-in. Onze verslaggever Aran Bade is aanwezig in Turijn en laat weten dat de presentatrice volgens de organisatie aan het 'rusten' is. 

S10, Meau en Froukje: we zien steeds meer vrouwelijke singer-songwriters
Lees ook

S10, Meau en Froukje: we zien steeds meer vrouwelijke singer-songwriters

Aanstaande zaterdag is de finale en de Nederlandse inzending S10 is die avond als elfde aan de beurt. 25 landen doen er in totaal mee aan de finale. De zangeres zit wel in een sterk blok met landen als Spanje, Italië en Oekraïne. Deze worden allemaal hoog ingeschat door de bookmakers.

Vrijdagavond treedt S10 al op voor de vakjury's en zaterdagmiddag is er een derde en laatste repetitie voor de finale begint.

Lees meer over
EurovisiesongfestivalItalië