Eating With her Ex Sander

Kelly uit Love Island betuigt spijt aan ex: 'Je stond op de tweede plek'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© discovery+Kelly uit Love Island betuigt spijt aan ex: 'Je stond op de tweede plek'
RTL

Sander (32) uit 'Ex On The Beach' en Kelly (26) uit 'Love Island' zijn exen van elkaar en gaan in het programma 'Eating With My Ex: Going Dutch' uit eten om hun voormalige relatieproblemen te bespreken. Hoewel je zou denken dat Kelly vanwege haar deelname aan het programma 'Love Island' op zoek was naar de ware liefde, onthult de realityster nu dat ze toch niet klaar was voor een serieuze relatie. Haar ex Sander, die ze na het programma heeft leren kennen, zou hierdoor volgens haar niet liefdevol behandeld zijn.

"Ik verkoos plezier hebben met mijn vriendinnen altijd boven jou"

Sander en Kelly waren zo'n zes maanden samen. Hun relatie liep stuk op het moment dat Kelly de krantenkoppen wist te halen tijdens haar reis naar Ibiza. De geruchten gingen dat Kelly op een bootfeest, waar een groep BN'ers aanwezig was, zou zijn vreemdgegaan. Tijdens de aflevering van Eating With My Ex: Going Dutch vraagt Sander naar het bootfeest. Volgens Kelly zou er 'van alles' zijn gebeurd, maar was er geen sprake van overspel. "Ik heb daar met niemand gezoend, met niemand iets gedaan." Ook vertelt ze dat 'de media alles heel erg hebben opgeblazen' en dat het 'gewoon een leuk feestje' was.

Jaydi in tranen in Eating With My Ex: 'Zag hem als mijn droomman'
Lees ook

Jaydi in tranen in Eating With My Ex: 'Zag hem als mijn droomman'

Toch heeft Kelly spijt van de manier waarop ze omging met Sander tijdens hun relatie. "Ik wilde heel graag klaar zijn voor iets vasts, maar ik was dat achteraf gewoon nog niet. En dat voelde je ook doordat je op de tweede plek stond. Ik verkoos plezier hebben met mijn vriendinnen altijd boven jou. Wat echt supernaar is, dus excuus daarvoor." Sander vindt het fijn om te horen dat ze spijt had en hoopt dat de volgende man in haar leven 'meer geluk heeft'. 

Elke vrijdag is er een nieuwe aflevering van Eating With My Ex: Going Dutch te zien op discovery+. 

Lees meer over
Eating With My ExLove IslandEx on the Beach