kalverliefde

Zo is het afgelopen met de relaties in de webserie van BzV

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Linelle Deunk/KRO-NCRVZo is het afgelopen met de relaties in de webserie van BzV
RTL

Op tv hebben we kunnen genieten van boeren Evert, Hans, Jouke, Rob en boerin Janine. Maar dat waren niet de enige liefdeszoekers van dit seizoen van 'Boer zoekt Vrouw'. Hoe hebben boeren Gerben, Robert, Rob, Joost en boerin Hilda het avontuur afgesloten?

Gerben en Vivian in 'Boer zoekt Vrouw'© Linelle Deunk/KRONCRV
Gerben en Vivian in 'Boer zoekt Vrouw'

Boer Gerben

De Utrechtse Gerben begon vol goede moed aan het Boer zoekt Vrouw-avontuur, maar kreeg onvoldoende brieven om in het tv-programma te blijven. In de webserie van de show was te zien hoe hij toch met een brievenschrijfster op date ging. Tijdens de reünie werd duidelijk dat Gerben zijn perfecte match heeft gevonden in Vivian. 

Boer Robert en Maaike in 'Boer zoekt Vrouw'© Linelle Deunk/KRONCRV
Boer Robert en Maaike in 'Boer zoekt Vrouw'

Boer Robert

Ook Robert is gelukkig in de liefde! Met de brievenschrijfsters wilde het niet vlotten, vertelde de boer tijdens de reünie-aflevering van BzV. Maar later liep hij Maaike tegen het lijf en de twee kunnen niet meer zonder elkaar. 

Tjitse en Hilda in 'Boer zoekt Vrouw'© Linelle Deunk/KRONCRV
Tjitse en Hilda in 'Boer zoekt Vrouw'

Boerin Hilda 

Ook heeft Cupido raak geschoten bij Hilda! De boerin kreeg een brief binnen van Tjitse en daar had ze gelijk een klik mee. 

Joost en Rob hebben de ware liefde helaas niet gevonden tijdens Boer zoekt Vrouw. De heren hebben wel aangegeven open te staan voor een relatie en het is dus ook weer mogelijk om hen een brief te sturen via de site van het programma. 

In de reünie-aflevering was te zien hoe dol Jouke en Karlijn nog altijd op elkaar zijn:

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw