droevig

Verloofde Britney Spears dankbaar voor steun na miskraam

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Verloofde Britney Spears dankbaar voor steun na miskraam
RTL

Acteur Sam Asghari (28) is dankbaar voor alle berichten na het nieuws over de miskraam van zijn verloofde Britney Spears (40). 'Jullie steun was voelbaar', schrijft Sam in zijn Instagram Stories.

"We zullen ons gezin snel uitbreiden"

De zangeres en acteur maakten zaterdag bekend hun baby te zijn verloren. Het verlies valt het koppel zwaar. 'We proberen naar het positieve en naar de toekomst te kijken. Het is zwaar, maar we zijn niet alleen', aldus Sam.

Britney Spears en Sam Asghari houden trouwdatum geheim
Lees ook

Britney Spears en Sam Asghari houden trouwdatum geheim

In hun verklaring van zaterdag lieten de twee al weten het te blijven proberen. 'We zullen ons gezin snel uitbreiden'. herhaalt de acteur nu.

Britney maakte vorige maand bekend in verwachting te zijn. De zangeres heeft al twee kinderen uit haar huwelijk met Kevin Federline.

Vorig jaar november was het voor Britney Spears zo ver: na 13 jaar onder curatele te hebben gestaan van haar eigen vader werd ze eindelijk bevrijd. Fans en onze eigen Eric de Munck stonden nagelbijtend bij de rechtbank in Los Angeles, waar de rechter zijn uitspraak heeft gedaan over de bewindvoering van de popster.

Lees meer over
Britney Spears