Koekje van eigen deeg

Talitha Muusse en BNR lokken Yvonne Coldeweijer in de val

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Talitha Muusse en BNR lokken Yvonne Coldeweijer in de val
RTL

Juice-koningin Yvonne Coldeweijer (35) weet haar 466.000 Instagram volgers bijna dagelijks van 'nieuwtjes' te voorzien. Maar in hoeverre zijn deze verhalen eigenlijk waar? 'BNR' zocht dit samen met presentatrice Talitha Muusse (30) uit en wisten de roddeltante in de val te lokken.

"Een wazig, door BNR ingestoken, filmpje was voor Yvonne Coldeweijer voldoende om Muusse ten overstaan van een kleine half miljoen Instagramvolgers te beschuldigen van cocaïnegebruik"

Eerder deze week kreeg Yvonne een 'wazige video' van een anonieme bron in haar inbox op Instagram. Op deze video was niet veel te zien, maar volgens deze bron zou het gaan om Talitha Muusse die op de wc cocaïne gebruikt. Yvonne besloot dit filmpje online te plaatsen achter een betaalmuur op haar Telegramkanaal. Wat ze echter niet wist, is dat de beelden in scène waren gezet door BNR en Talitha zelf. 'Een wazig, door BNR ingestoken, filmpje was voor Yvonne Coldeweijer voldoende om Muusse ten overstaan van een kleine half miljoen Instagramvolgers te beschuldigen van cocaïnegebruik', meldt de radiozender. De radiozender wil op deze manier aantonen dat juicekanalen 'makkelijk onwaarheden verspreiden'.

Samantha Steenwijk: Yvonne Coldeweijer is een grote clown
Lees ook

Samantha Steenwijk: Yvonne Coldeweijer is een grote clown

Op het moment dat ze Yvonne hiermee hebben geconfronteerd, reageerde ze dat ze geen 'een of andere onderzoeksjournalist' is. 'Ik ben een gewoon een juicekanaal. Als ik een video ontvang van iemand die zit te snuiven, dan post ik het gewoon! Het is gewoon juice. That's it.'

Yvonne krijgt wel vaker video's doorgestuurd van haar 'spionnen'. Zo ontving de juice-koningin ook de beelden waarop Jaimie Vaes mishandeld werd door Lil Kleine. 

Lees meer over
Talitha MuusseYvonne ColdeweijerBNR