Robbie de Hoop

Robbie Kammeijer nieuwe presentator RTL Ontbijtnieuws

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLRobbie Kammeijer nieuwe presentator RTL Ontbijtnieuws
RTL

Robbie Kammeijer (30) maakt vanaf september de overstap naar het 'RTL Ontbijtnieuws', maakt de zender vandaag bekend. Robbie, die nu nog 'Editie NL' presenteert, zal vier ochtenden per week te zien zijn tussen 06.30 uur en 09.15 uur. Hij vult daarmee een gat op dat ontstaat wanneer Jan de Hoop (67) zijn oude vertrouwde plek verlaat.

"Hij komt in een warm bad terecht"

Naast Robbie blijven vaste invallers Meike de Jong en Boyan Ephraim te zien bij het RTL Ontbijtnieuws. Robbie kijkt uit naar zijn nieuwe werkplek. "Ik heb met volle overtuiging ‘ja’ gezegd en ik ben erg blij met de kans om het RTL Ontbijtnieuws eigen te mogen maken. Samen met het team ga ik werken aan hoe we onze kijkers zo goed mogelijk kunnen bijpraten aan de ontbijttafel."

De presentator denkt dat het 'nog even wennen' gaat zijn om zo vroeg op de dag al te pieken. "Ik duik vanaf nu extra vroeg mijn bed in om er tegen die tijd ook zo vroeg uitgeslapen uit te zien."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jan de Hoop nog niet helemaal wakker tijdens live-uitzending
Lees ook

Jan de Hoop nog niet helemaal wakker tijdens live-uitzending

Jan de Hoop is blij met de keuze voor Robbie. "Ik heb alle vertrouwen in mijn opvolger Robbie. Hij komt in een warm bad terecht. Ik wens hem en het complete team veel succes."

Wanneer Jan in juni stopt met de presentatie van het programma, heeft hij het RTL Ontbijtnieuws 33 jaar lang gepresenteerd. Eerder sprak hij al over zijn naderende vertrek:

Lees meer over
Robbie KammeijerJan de Hoop