'intentse' liefde

Dit is de nieuwe liefde van Mitch uit B&B Vol Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLDit is de nieuwe liefde van Mitch uit B&B Vol Liefde
RTL

Terwijl Nederland zich opmaakt voor het tweede seizoen van 'B&B Vol Liefde' schiet Cupido raak bij één van de oud-deelnemers. Mitch, die bij B&B-eigenaar Roxanne logeerde, heeft de liefde gevonden.

"Elke dag een feestje met jou"

Vruchtbaar kun je het eerste seizoen van het programma niet noemen. Uiteindelijk waren de B&B-eigenaren een avontuur rijker en een illusie armer. Van liefde was uiteindelijk geen sprake. Nu de camera's gestopt zijn met draaien en de kandidaten zich weer op het liefdespad begeven, lukt het sommige kandidaten wel om zonder hulp de ware tegen het lijf te lopen. Zo is ook Mitch hartstikke verliefd. Op social media stelt hij zijn nieuwe vriendin voor met een paar foto's die zijn gemaakt op Intents Festival. 'Elke dag een feestje met jou', schrijft hij erbij. 

© Privé beelden van Mitch

Op het wereldkundig maken van hun relatie na, wil Mitch nog niet veel kwijt over zijn nieuwe liefje. Mede-kandidaten van het programma zijn in ieder geval in hun nopjes met het nieuws. Zo laat Roxanne weten dat ze blij voor hem is. 'Lekker maatje! Het is je gegund man', schrijft Pascal, die met Debbie meedeed aan het programma. Gwen, van Bert, deelt een hartje met de tekst 'whoop, whoop'. 

B&B Vol Liefde gaat op 11 juli van start op RTL 4. Kijkers met een Videoland-abonnement kunnen het programma een week vooruitkijken op de streamingdienst. 

Lees meer over
B&B Vol liefde