Heugelijk moment

Queen Elizabeth heeft eindelijk haar achterkleindochter Lilibet ontmoet

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPQueen Elizabeth heeft eindelijk haar achterkleindochter Lilibet ontmoet
RTL

Alle festiviteiten maakten natuurlijk al dat het gister een bijzondere dag was voor koningin Elizabeth (96), maar die dag kreeg nog een extra feestelijk randje toen Elizabeth eindelijk oog in oog stond met haar achterkleindochter Lilibet, de 11 maanden oude dochter van prins Harry (37) en Meghan Markle (40).

Het koppel had gistermiddag een lunch met alle leden van de koninklijke familie, en dat betekende dat ze eindelijk Lilibet konden voorstellen aan koningin Elizabeth. De lunch zou na Trooping the Colour hebben plaatsgevonden. Omdat die achter gesloten deuren plaatsvond, zijn er geen foto’s van de ontmoeting te vinden.

Koningin Elizabeth zegt eigen dankdienst af na 'ongemak' gisteren
Lees ook

Koningin Elizabeth zegt eigen dankdienst af na 'ongemak' gisteren

De verwachting is dat Harry en Meghan zich zo veel mogelijk op de achtergrond zullen houden de komende dagen. Ze zullen vandaag wel aanwezig zijn tijdens de zogeheten 'Service of Thanksgiving' in de St Paul's Cathedral. Prins Charles neemt vandaag het stokje over van zijn moeder, omdat zij zich niet goed genoeg voelde om vandaag weer de hele dag op de been te zijn. Gister werd bekendgemaakt dat Elizabeth de nodige 'ongemak' had ervaren tijdens Trooping the Colour en daarom vandaag verstek moest laten gaan.

Haar achterkleinkinderen wisten gister de show te stelen:

Lees meer over
Koningin Elizabeth IIMeghan MarklePrins HarryLilibet Mountbatten-Windsor