voice laten horen

Anouk alleen terug als coach in The Voice voor 'pleurisveel geld'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/William RuttenAnouk alleen terug als coach in The Voice voor 'pleurisveel geld'
RTL

Eind maart liet Anouk (47) al in 'De Coen en Sander Show' weten het niet uit te sluiten terug te keren als coach in 'The voice of Holland'. Maar daar moet dan wel een flinke som geld tegenover staan, zo laat ze weten in een teaser van het programma 'Boerderij van Dorst', waar de 'Nobody's Wife'-zangeres deze zondag te gast is.

"Dat is ook de reden waarom ik erin ben gestapt in eerste instantie"

In het programma Boerderij van Dorst trekt Raven van Dorst zich terug op het platteland om zelf voedsel te verbouwen en wat bewuster met de aarde om te gaan. Elke week komen er twee BN’ers langs om te helpen en deze zondag zijn dat niemand minder dan Gordon en Anouk, die een boekje opendoet over haar tijd bij The voice of Holland

Als Raven vraagt of de zangeres ooit nog terugkeert als coach, antwoordt Anouk dat ze alleen weer plaats wil nemen op de beruchte rode stoel als er 'pleurisveel geld wordt geboden'.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Anouk geeft cadeautip aan bezoekers van huwelijksconcert
Lees ook

Anouk geeft cadeautip aan bezoekers van huwelijksconcert

"Dat is ook de reden waarom ik erin ben gestapt, in eerste instantie. Ik kan me niet voorstellen dat mensen dat voor hun lol doen", vertelt de voormalig coach van het zangprogramma. "Ik vond het ook helemaal niet zo leuk in het begin. Ik vond het vooral leuk met Ali. Hij is wel de reden waarom ik ben gebleven. We hadden het altijd superleuk samen, ik heb heel veel gelachen met hem."

Als Gordon vervolgens vraagt of ze Ali onlangs nog gesproken heeft, schudt Anouk haar hoofd. "Daar had je geen behoefte aan? Pijnlijk hoor", aldus Gordon, waarop Anouk reageert: "Ja, dat is het leven."

Boerderij van Dorst is zondagavond om 20.17 uur te zien bij NPO 3.

Lees meer over
Raven van DorstAnouk [Teeuwe]The Voice Of Holland