teen man

Teen Mom-ster Farrah Abraham stelt nieuwe vriend voor

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesTeen Mom-ster Farrah Abraham stelt nieuwe vriend voor
RTL

Het is Farrah Abraham (31) weer gelukt om een man aan de haak te slaan. De 'Teen Mom'-ster laat aan 'TMZ' weten dat ze aan het daten is met gitarist Mack Lovat.

Farrah heeft de realitywereld jaren terug al veroverd en is inmiddels een heuse zakenvrouw, maar op liefdesgebied wilde het niet echt vlotten tot nu toe. Maar daar is nu eindelijk verandering in gekomen, meldt ze aan TMZ. De Teen Mom-afgevaardigde heeft het heel gezellig met ene Mack. 

Kailyn uit Teen Mom over mishandeling: ‘Echt ziekmakend’
Lees ook

Kailyn uit Teen Mom over mishandeling: ‘Echt ziekmakend’

Mack kroop twee jaar geleden in de pen om Farrah een berichtje te sturen op Instagram. De realityster zag het lange tijd niet zitten, maar is onlangs voor het eerst met hem op date gegaan. Mack mocht zelfs al aansluiten bij Farrahs verjaardagsvakantie naar Hawaï, waar ook haar dochter Sophia bij was. 

De nieuwe liefde komt na een onstuimige periode voor Farrah. Afgelopen januari werd ze in de boeien geslagen nadat ze een uitsmijter een klap in het gezicht gaf. Daarna besloot de Teen Mom-ster om in behandeling te gaan wegens een 'trauma uit haar verleden'. 

Lees meer over
Farrah AbrahamTeen MomLiefde