Geen liefde

'Melvin van Broederliefde opgepakt na geweld bij FunX Awards'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Melvin van Broederliefde opgepakt na geweld bij FunX Awards'
RTL

Een 28-jarige Rotterdammer is donderdagavond 2 juni na afloop van de FunX Awards opgepakt. De radiozender bevestigt, na berichtgeving van juicekoningin Yvonne Coldeweijer, dat een geweldsincident heeft plaatsgevonden na de awardshow. Het zou gaan om Melvin Silberie, een 28-jarige rapper bekend van de formatie Broerderliefde. De artiest zou twee technische medewerkers achter de schermen van de uitreiking hebben mishandeld.

"We betreuren het geweldsincident dat backstage plaatsvond tijdens de FunX Music Awards"

De politie van Amsterdam wil niet bevestigen dat het om Melvin Silberie gaat. Wel bevestigt een woordvoerder dat er op donderdag 2 juni na afloop van de awardshow in AFAS Live in Amsterdam een Rotterdammer van 28 jaar oud is opgepakt. Vrijdag is hij heengezonden.

Broederliefde geeft meteen plankgas als het gaat om optredens
Lees ook

Broederliefde geeft meteen plankgas als het gaat om optredens

Een woordvoerster van FunX laat weten dat het radiostation 'elke vorm van geweld afkeurt'. "We betreuren het geweldsincident dat backstage plaatsvond tijdens de FunX Music Awards. Met het productiebedrijf waar de technici werkzaam zijn onderhouden we nauw contact en we zien samen toe op de nazorg van deze betrokken medewerkers."

Het management van Broederliefde was dinsdag onbereikbaar voor commentaar.

Lees meer over
Broederliefde