Marry me

'Britney Spears moet kinderen missen tijdens huwelijk'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Britney Spears moet kinderen missen tijdens huwelijk'
RTL

De zoons van Britney Spears (40) zullen donderdag niet bij de trouwceremonie van de zangeres en haar verloofde Sam Asghari (28) zijn. Dat heeft Britney's ex-man Kevin Federline (44), de vader van Sean Preston (16) en Jayden James (15), via zijn advocaat laten weten aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

"Kevin en de jongens zijn blij voor Britney"

"Hoewel de jongens niet aanwezig zullen zijn, zijn Kevin en de jongens blij voor Britney en wensen haar en Sam het allerbeste voor de toekomst", aldus Mark Vincent Kaplan, de advocaat van Federline, tegen TMZ.

'Britney Spears gaat vandaag trouwen met Sam Asghari'
Lees ook

'Britney Spears gaat vandaag trouwen met Sam Asghari'

Donderdag werd bekend dat Britney Spears en Sam Asghari in het huwelijk zullen treden. Hoewel Britney er officieel niets over heeft gemeld, hebben verschillende Amerikaanse media inmiddels een grote feesttent in haar achtertuin zien staan. De ceremonie zal naar verluidt klein zijn, met alleen wat intieme vrienden. Net als haar zoons zullen ook Spears' ouders en zus Jamie Lynn niet bij de huwelijksvoltrekking aanwezig zijn.

Britney en Sam ontmoetten elkaar in 2016 op de set van de videoclip voor het nummer 'Slumber Party' en zijn sinds september vorig jaar verloofd.

Lees meer over
Britney Spears