Grijpt naar de fles

Dan Karaty heeft het zwaar: 'Vandaag is een slechte dag'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPDan Karaty heeft het zwaar: 'Vandaag is een slechte dag'
RTL

Dan Karaty (45) kwam eind vorig jaar uit de kast als alcoholist. Hij probeert zijn leven op de rit te krijgen en heeft al ruim een jaar geen druppel gedronken, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Vandaag deelt hij op Instagram dat hij 'een slechte dag' heeft.

"Ik heb geen zin om dit te filmen"

Het bekende jurylid deelt op zijn Instagram-kanaal een video. "Ik heb geen zin om dit te filmen, maar ik heb het een aantal mensen beloofd om te laten zien hoe een slechte dag eruitziet. Nou, dit is een slechte dag", begint hij. Dan legt uit hoe dit heeft kunnen gebeuren. "Ik maakte slechte keuzes deze week. Ik was drukker dan normaal. Ik had toegezegd dingen te doen, waardoor ik minder kon slapen en sporten."

Dan Karaty: 'Verplicht aan gezin om drankprobleem te delen'
Lees ook

Dan Karaty: 'Verplicht aan gezin om drankprobleem te delen'

"Ik werd vandaag wakker en liep achter met dingen en ik was erg gestrest. Ik moet dealen met meer angst dan normaal, ik heb een jetlag en ik heb rare dromen gehad." Normaal zou hij voor deze gevoelens vluchten en naar de fles grijpen, maar nu probeert hij het negatieve gevoel onder ogen te zien. "Het is niet iets wat ik niet aankan. Ik ga er gewoon doorheen." 

Hij weet wat hem te doen staat. "Ik ga tijd zoeken om te sporten en te slapen. Misschien zelfs mediteren. Wat ik ook maar moet doen. Gewoon doorademen. Ik voel me morgen vast beter en het leven gaat gewoon door."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Dan Karaty