gaat het ver schoppen

Marieke Elsinga voelt baby schoppen: 'Echt te gek!'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPMarieke Elsinga voelt baby schoppen: 'Echt te gek!'
RTL

Marieke Elsinga is in verwachting, en dat mag iedereen weten ook. Niet alleen houdt ze tijdens de ochtendshow van Qmusic haar luisteraars op de hoogte, de 35-jarige deelt ook elke mijlpaal met haar Instagram-volgers. Zo heeft ze vandaag de baby voelen schoppen!

"Ik heb de baby gevoeld... echt te gek!"

"Ik heb de baby gevoeld... echt te gek!" deelt Marieke met haar ruim 555k volgers op deze zonnige maandag. Eigenlijk is de presentatrice al een beetje mama; van kat Kiki. De 35-jarige hoopt dan ook dat haar 'eerste kindje' straks niet jaloers wordt. "Er komt natuurlijk een moment dat zij de baby ook gaat voelen", geint Marieke. "Dat wordt wat!"

© Instagram @mariekeelsinga

Begin juni kondigde Marieke haar zwangerschap aan in haar radioprogramma Mattie & Marieke op Qmusic. De aanstaande moeder vertelde opgelucht te zijn dat ze het leuke nieuws kon delen, maar 'tegelijkertijd was het ook heerlijk om het voor onszelf te houden'. 

Later die avond onthulde ze tijdens de uitzending van RTL Boulevard dat ze in verwachting is van een jongetje. En omdat er binnenkort een Boulevard-baby rondkruipt, is het volgens Marieke niet eens zo'n gek idee om haar zoontje naar een van haar collega's te vernoemen. 

In februari 2020 maakte de radio-dj bekend een relatie te hebben met haar vriend Sander. De twee wonen inmiddels samen in Amsterdam. 

Lees meer over
Marieke Elsinga