ONKRUID VERGAAT NIET

Bob Sikkes heeft een zwak voor Michella Kox: 'Heb alles gezien'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBob Sikkes heeft een zwak voor Michella Kox: 'Heb alles gezien'
RTL

In de nieuwste aflevering van de RTL Boulevard Reality Podcast hebben we het een keer niet over de liefde en de struggles die daarbij komen kijken, maar juist over de stap die sommigen tijdens hun relatie zetten: het kopen van een huis. Maar het is natuurlijk niet voor niets de RTL Boulevard Reality Podcast en daarom vraagt Kiki Duren (30) nog even naar de ultieme guilty pleasure van onze podcastgasten. En het antwoord zal je verbazen...

"Dat is al een tijdje terug, maar ik heb alles gezien"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Waar Roos groot fan is van de Netflix-serie Selling Sunset, heeft Bob alle afleveringen gezien met Michella Kox in de hoofdrol. "Ik heb alles gezien wat Michella Kox gemaakt heeft", onthult hij met het schaamrood op z'n kaken. "Dat is al een tijdje terug, maar ik heb alles gezien."

Bob Sikkes: 'Vind het leuk om KZK-deelnemers te confronteren'
Lees ook

Bob Sikkes: 'Vind het leuk om KZK-deelnemers te confronteren'

"En ook best wel veel wat Patty Brard gemaakt heeft", vervolgt hij. "Op de een of andere manier heb ik best wel een zwak voor die vrouw. Het is een soort - het is heel hard wat ik ga zeggen - maar het is een soort onkruid dat je niet weggemoffeld krijgt, maar uiteindelijk een hartstikke mooie bloem is. Ik vind het heerlijk."

Beluister de RTL Boulevard Reality Podcast op SpotifyApple Music of Google Podcasts.

Lees meer over
Bob SikkesMichella KoxKiki DurenRoos ReedijkRTL Boulevard Reality PodcastKopen Zonder Kijken