mooi weer spelen

Bibi laat van zich horen na overspel Waylon: 'Dit verdien jij'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBibi laat van zich horen na overspel Waylon: 'Dit verdien jij'
RTL

Hoewel Waylon (42) afgelopen vrijdag - bijna letterlijk - met de billen bloot ging op Instagram en toegaf zijn vriendin Bibi Breijman (30) te hebben bedrogen, vieren ze 'gewoon' Vaderdag alsof er niks aan de hand is. Zo is te zien op de Instagram van de bedrogen Bibi.

"Dit verdien jij gewoon even deze vaderdag"

Bibi deelt op haar Instagram Stories zondag eerst een kiekje van haar vader 'die er altijd voor haar is'. Vlak daarna plaatst de voormalig Oh Oh Cherso-ster een (niet al te flatteuze) foto van Waylon en hun twee kinderen met daarbij de tekst: 'En dit verdien jij gewoon even deze Vaderdag. Onderga het maar gewoon.' Vervolgens plaatst ze nog een reeks foto's van de vader van haar kinderen, waarop hij niet al te best staat. Bij de laatste foto schrijft ze: 'Dat lucht op.'

© Instagram @bibibreijman
© Instagram @bibibreijman

Roddelkanalen brachten donderdag al naar buiten dat de zanger van meerdere walletjes zou hebben gesnoept toen Bibi hoogzwanger was. Waylon bevestigde dit vrijdag op zijn Instagram. 'Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi. Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd. Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft', schreef hij.

Bibi en Waylon werden onlangs ouders van hun tweede kindje: Chester Ozzy. Dochter Teddy werd in november 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Waylon nog een zoon.

Lees meer over
WaylonBibi Breijman