haters gonna hate

Joey uit De Bachelorette ontvangt haatreacties na deelname aan Lang Leve de Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© jean-Pierre Fourie/RTLJoey uit De Bachelorette ontvangt haatreacties na deelname aan Lang Leve de Liefde
RTL

Ondanks dat Joey met zijn deelname aan 'De Bachelorette' het hart van Gaby Blaaser (36) wist te veroveren, slaagde deze relatie niet. Ook na een tweede poging op liefde in het programma 'Lang Leve de Liefde' is het Joey niet gelukt, maar dat zit hem niet eens zo dwars. Wat hij wél op zijn hart heeft, is alle haat die hij na zijn deelname heeft gekregen. Hij deelt zijn teleurstelling op Instagram.

"Heel jammer dat half Nederland nu denkt dat ik arrogant en narcistisch ben"

Joey heeft een 'dubbel gevoel' bij zijn deelname aan Lang Leve de Liefde. Hij heeft enerzijds namelijk Merel ontmoet, met wie hij geen romantische klik heeft, maar inmiddels wel vrienden mee is geworden. Anderzijds krijgt de realityster veel negatieve berichtjes toegestuurd. Volgens hem ligt dit aan de makers van het programma. 'Wat ik jammer vind is dat er heel veel geknipt is in de uitzending. Het is heel raar in elkaar gezet en daardoor kom ik er vervelend uit', schrijft hij. 

Joey legt uit dat hij graag een klacht heeft willen indienen, maar dat hij de aflevering ook tegelijk met de kijkers heeft gezien en dit daarom niet heeft kunnen doen. Als het aan hem ligt, krijgt dit echter nog een staartje. 'Heel jammer dat half Nederland nu denkt dat ik arrogant, narcistisch en weet ik veel wat ben. Dat ben ik absoluut niet en dat weten de belangrijkste personen in mijn leven en ik zelf gelukkig. Dat is alles wat telt.'

Lang Leve de Liefde-kijkers niet te spreken over slaapkamerindringer
Lees ook

Lang Leve de Liefde-kijkers niet te spreken over slaapkamerindringer

Naast alle negativiteit heeft Joey er gelukkig ook iets positiefs aan overgehouden. Namelijk zijn vriendschap met deelneemster Merel. 'We matchen op heel veel vlakken, alleen voor mij niet op liefdesgebied. We hebben nog steeds contact en gaan als vrienden verder.' Ondanks deze band wil hij toch benadrukken dat hij 'een beetje een zure nasmaak' aan het programma heeft overgehouden.

Tussen Joey en zijn 'ex' Gaby liep het al snel stuk, nadat de twee terugkwamen in Nederland na de opnames van De Bachelorette. Intussen heeft Gaby de liefde gevonden bij een personal trainer genaamd Danny. Toch gingen er ook geruchten rond dat ze een tijdje iets met Rico Verhoeven zou hebben gehad. Ze reageert hierop bij RTL Boulevard. 

Lees meer over
Gaby BlaaserDe BacheloretteLang Leve de Liefde