jij krijgt die lach niet van mijn gezicht

Tweede seizoen van De Bevers aangekondigd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTweede seizoen van De Bevers aangekondigd
RTL

Goed nieuws voor fans van de realityshow waarvoor je graag thuis wil blijven. Er komt een tweede seizoen van 'De Bevers' aan, zo is zojuist aan RTL Boulevard bevestigd.

De realityserie waarin John de Bever en zijn man Kees Stevens naar eigen zeggen álles - tot en met het knippen van kalknagels aan toe - laten zien, is zo'n hit bij Videoland dat meer afleveringen niet uit kunnen blijven. Na afloop van het huidige seizoen op 7 juli hoef je niet lang te wachten op meer uitzendingenwant de mannen keren dit najaar alweer terug met een nieuw seizoen.

John de Bever laat 'een kilo kalknagel' wegknippen tijdens vakantie
Lees ook

John de Bever laat 'een kilo kalknagel' wegknippen tijdens vakantie

Hoe dan ook, trouwe fans van De Bevers kunnen vast niet wachten op het volgende tripje naar Spanje (of Curaçao), een nieuwe samenwerking met Corry Konings of een gênante trainingssessie met de onsportieve Peter Gillis. En laten we niet vergeten dat een aflevering van De Bevertjes niet compleet is zonder optreden van John (spreek uit als Sjon) die zijn enige hit 'Jij krijgt die lacht niet van mijn gezicht' voor een paar duizend euro ten gehore brengt. John en Kees, kom maar door! 

Iedere donderdag zie je een nieuwe aflevering van De Bevers bij Videoland. Het nieuwe seizoen gaat dit najaar van start. 

Lees meer over
John de BeverVideolandDe Bevers