Born to make you happy

Moeder Britney Spears wil dochter 'gelukkig' zien

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesMoeder Britney Spears wil dochter 'gelukkig' zien
RTL

Lynne Spears (67), de moeder van Britney (40), was niet uitgenodigd voor het huwelijk van haar oudste dochter met Sam Asghari (28) op 9 juni. De zangeres had geen van haar directe familieleden gevraagd aanwezig te zijn en vierde de plechtigheid met vrienden als Paris Hilton (41), Madonna (63) en Drew Barrymore (47). Ondanks het feit dat moeder en dochter geen contact meer hebben, wenst Lynne haar kind het beste toe. Dit meldt 'Page Six'.

"Ik wil gewoon dat ze gelukkig is"

"Ik wil gewoon dat ze gelukkig is," antwoordde Lynn toen haar op het vliegveld van Los Angeles werd gevraagd wat ze ervan vond niet uitgenodigd te zijn.

Britney Spears geniet na van bruiloft: 'Eer dat Madonna er was'
Lees ook

Britney Spears geniet na van bruiloft: 'Eer dat Madonna er was'

Nadat Britney foto's van haar huwelijk op sociale media plaatste, reageerde haar moeder: 'Je ziet er zo stralend en gelukkig uit! Jouw huwelijk is een sprookje, helemaal omdat je thuis bent getrouwd. Ik ben zoooo blij voor je en hou van je.' Hierop antwoordden Britneys fans al gauw dat Lynne mede-schuldig was aan het aan jarenlange curatorschap waaronder ze bijna 14 jaar gebukt ging.

'Oh Lynne, hou op. Waar was je al die jaren toen Britney je nodig had? Oh wacht, toen lag je lekker in de zon op een bedje aan het zwembad bij het huis dat zij voor je gekocht heeft. Britney heeft groot gelijk om jullie allemaal uit haar leven te bannen, stelletje klaplopers die op haar zuurverdiende centen teren. En nu probeer je zogenaamd de lieve, bezorgde moeder uit te hangen. Je geld is waarschijnlijk bijna op hè? Nou meid, ga lekker een baan zoeken en laat je dochter eindelijk genieten van haar leven.'

Lees meer over
Britney Spears