zichzelf verhullen

Vriendin Viktor Verhulst voorlopig niet te zien in De Verhulstjes

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @viktorverhulstVriendin Viktor Verhulst voorlopig niet te zien in De Verhulstjes
RTL

Hoewel Viktor Verhulst (27) tot over zijn oren verliefd is op zijn vriendinnetje, houden de torteldufiejs hun relatie bewust privé. Zo is de presentator niet te zien in de vlogs van zijn liefje Sarah Puttemans (23) en schittert zij op haar beurt door afwezigheid in de realityserie van de familie: 'De Verhulstjes'. In het Belgische blad 'Dag Allemaal' vertelt Sarah meer daarover.

"Wie weet denk ik er over drie jaar anders over. We zien wel wat de toekomst brengt"

Tijdens het interview geeft Sarah aan dat de twee besloten hebben zo min mogelijk over hun relatie te praten in de media omdat ze denken dat dat 'het gezondste is voor hun relatie'. "Ook al kreeg ik massa’s positieve reacties toen ik het destijds dan toch bekendmaakte", licht ze toe.

Dit is dan ook de reden dat Sarah niet te zien is in De Verhulstjes, in tegenstelling tot de vriend van Marie. "Wie weet denk ik er over drie jaar anders over. We zien wel wat de toekomst brengt", aldus Sarah.

Liefje Viktor Verhulst deelt romantische plaat op Instagram
Lees ook

Liefje Viktor Verhulst deelt romantische plaat op Instagram

Als er wordt gevraagd of de twee binnenkort gaan samenwonen, vertelt Sarah dat ze nu nog ieder hun eigen plekje hebben, maar wel de droom koesteren samen een huis te kopen: "We vinden het fijn om het nu rustig op te bouwen. In de week verblijf ik nu soms ook al bij Viktor."

Viktor en Sarah zijn nu zo'n anderhalf jaar samen. De zoon van Studio 100-baas Gert Verhulst had hiervoor twee jaar een relatie met K3-zangeres Marthe De Pillecyn. 

Viktor presenteert vanaf 11 juli weer samen met Holly Mae Brood Love Island. Dat betekent dat de presentator weer een aantal weken van huis is, en dat was wel even slikken voor Sarah. "Het zal heftig zijn om elkaar zo lang niet te zien", zegt ze hierover. "Ik heb het er lastig mee, maar ik ga hem wel een keer opzoeken."

Ook Holly is gelukkig in de liefde: binnenkort mag ze zelfs haar trouwjurk gaan uitzoeken...

Lees meer over
Viktor VerhulstVideoland