Ring of fire

Gwyneth Paltrow onder vuur om sieradenlijn

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGwyneth Paltrow onder vuur om sieradenlijn
RTL

Actrice Gwyneth Paltrow (49) ligt behoorlijk onder vuur. Onlangs lanceerde ze haar sieradenlijn, en nu wordt de Amerikaanse ondernemer ongevoeligheid verweten.

"Geïnspireerd door erfstukken uit het verleden die werden gehuld in een vleugje moderniteit"

Na haar vaginakaars en peperdure luiers is Gwyneth terug naar de basics gegaan. Ze heeft een minimalistische sieradenlijn ontwikkeld onder de naam G. Label: The Jewelry Collection voor haar eigen bedrijf Goop. De sieraden zijn 'om elke dag te dragen' en 'geïnspireerd door erfstukken uit het verleden, maar gehuld in een vleugje moderniteit'.

Brad Pitt: 'Ik zal altijd van Gwyneth Paltrow houden'
Lees ook

Brad Pitt: 'Ik zal altijd van Gwyneth Paltrow houden'

Maar de bijbehorende prijzen zijn, volgens sommigen, absurd. De prijzen liggen tussen de 500 dollar (voor een enkele oorbel) en 8.000 dollar (voor een simpele ketting). Gezien de inflatie vinden mensen het echt niet kunnen dat zij zulke bedragen voor deze minimalistische meuk vraagt. 

Ook de timing waarop Gwyneth de sieraden lanceerde wordt als ongevoelig beschouwd. Ze bracht de lijn namelijk een dag nadat het hooggerechtshof in Amerika een vernieuwde abortuswet goedkeurde uit. Ze wordt 'wereldvreemd' genoemd, omdat ze zich niet uitspreekt tegen de wet, maar wel een peperdure sieradenlijn op de markt brengt. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Gwyneth Paltrow