Onverwachte wending

Modern Family-actrice gaat Love Island presenteren: 'Kan niet wachten'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesModern Family-actrice gaat Love Island presenteren: 'Kan niet wachten'
RTL

Sarah Hyland (31), bekend van haar rol als Haley Dunphy in 'Modern Family', heeft een bijzondere klus te pakken. De actrice heeft namelijk op haar Instagram aangekondigd dat ze de presentatrice is van het nieuwe seizoen van 'Love Island USA'.

"Ik heb een berichtje!"

In de Verenigde Staten is binnenkort het vierde seizoen van de datingserie te zien en daar is Sarah dus voor gestrikt. 'Ik heb een berichtje!' deelt ze op haar Instagram. 'En het is een juicy berichtje!' Bij haar post plaatst ze een foto van zichzelf in bikini terwijl ze op een boot zit. 'Ik kan niet wachten tot ik Love Island USA mag presenteren', schrijft ze.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lisa uit Love Island datete met déze bekende 53-jarige Belg
Lees ook

Lisa uit Love Island datete met déze bekende 53-jarige Belg

Love Island USA is gebaseerd op een Britse show waarin een groep single mensen in een luxe villa mag verblijven met als doel de ware liefde tegen het lijf te lopen. Nadat ze in de villa arriveren moeten er koppels worden gevormd die wekelijks kunnen veranderen. Ondertussen komen er ook steeds nieuwe singles het huis in, wat natuurlijk voor de nodige drama zorgt.

De Amerikaanse show werd tot nu toe gepresenteerd door Arielle Vandenberg, maar voor het vierde seizoen neemt Sarah dus het stokje van haar over. De actrice heeft na haar rol in Modern Family in verschillende films gespeeld, maar geen één van haar rollen was zo succesvol als die van Haley.

Lees meer over
Modern FamilyLove Island