Van alle markten thuis

Kate Middleton schiet verjaardagsportret van schoonmoeder Camilla

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKate Middleton schiet verjaardagsportret van schoonmoeder Camilla
RTL

Dat Kate Middleton (40) naast de hertogin van Cambridge óók een getalenteerde fotografe is, wisten we al. Zo schoot ze eerder al prachtige plaatjes van prins George, prinses Charlotte en prins Louis op hun verjaardagen en andere bijzondere gelegenheden. Nu heeft ze haar portfolio uitgebreid naar nóg een royal: ze fotografeerde namelijk hertogin Camilla voor 'Country Life Magazine'.

"We zouden het geweldig vinden om Kate nog eens te strikken voor een opdracht"

Het ging niet zomaar om een fotoshoot, maar een portret voor Camilla's 75ste verjaardag én de 125ste uitgave van het tijdschrift, waarvan zij voor de gelegenheid gasthoofdredacteur is.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Supernanny Jo Frost onder indruk van opvoeding Kate Middleton
Lees ook

Supernanny Jo Frost onder indruk van opvoeding Kate Middleton

Op de foto is te zien dat Camilla poseert op een bankje in de tuin van haar eigen huis in Wiltshire. "We zijn dolblij dat onze gasthoofdredacteur op deze manier is vastgelegd door de hertogin van Cambridge", zo schrijft Mark Hedges, de hoofdredacteur van het blad. "We begrepen dat dit de eerste keer is dat er een formeel portret van de hertogin van Cornwall is gemaakt door de hertogin van Cambridge voor een tijdschrift en we zijn dan ook erg vereerd dat wij hiervoor zijn gekozen. De foto’s zijn geweldig en we zouden het geweldig vinden om Kate nog eens te strikken voor een opdracht."

Het is overigens niet de eerste keer dat een Britse royal de gasthoofdredacteur is van Country Life Magazine. Prins Charles deed dit eerder al voor zijn 65ste en 70ste verjaardag en prinses Anne deed het voor haar 70ste verjaardag.

Lees meer over
Prinses KateCamilla Parker Bowles