Spuiten en slikken

Kim Kardashian doet verrassende uitspraak: 'Nooit fillers gebruikt'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKim Kardashian doet verrassende uitspraak: 'Nooit fillers gebruikt'
RTL

Kim Kardashian (41) onthult in een interview met het Amerikaanse 'Allure' dat zij nog nooit fillers heeft laten injecteren in haar gezicht. "Ik heb nog nooit fillers in mijn lippen of wangen laten spuiten."

"Ze zijn rimpelig en walgelijk"

De realityster vertelt wel dat ze 'een beetje botox' tussen haar wenkbrauwen heeft laten zetten. Maar aan de fillers voor haar lippen en wangen zit ze echt niet, belooft ze. "Geen fillers. Ik heb die nog nooit laten opvullen." 

Kim Kardashian noemt Kanye West 'beste vader' ooit
Lees ook

Kim Kardashian noemt Kanye West 'beste vader' ooit

Zelfs haar wimpers zijn niet opgevuld met extensions. "Ik heb alleen een beetje mascara op." Eigenlijk is er weinig nep aan Kim. "Mijn wenkbrauwen zijn ook echt." Kim heeft wel moeite gehad met haar handen, maar die accepteert ze voor wat ze zijn. "Ze zijn rimpelig en walgelijk, maar ik ben er oké mee."

Kim is ook geen achttien meer. "Ouder worden betekent niet dat je niet naar perfectie kan streven. Maar op een gegeven moment moet je denken: mijn gezondheid is belangrijker dan al het andere."

Voor het MET-gala viel Kim ruim zeven kilo af om in de iconische Marilyn Monroe-jurk te passen. Maar dat doel behaalde ze niet door zichzelf uit te hongeren. "Ik had daarvoor een voedingsdeskundige en trainer ingeschakeld. Ik heb nog nooit zo veel water gedronken."

Lees meer over
Kim Kardashian