cry me a river

Hij is hier: de trailer van Virgin River seizoen 4

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixHij is hier: de trailer van Virgin River seizoen 4
RTL

Virgin River voegt aankomend seizoen niet alleen drie nieuwe castleden toe, ook de rest van de inwoners van het stadje krijgen genoeg voor hun kiezen. Dat blijkt maar weer uit de trailer voor het vierde deel, die Netflix vrijdag deelde met de fans van de serie.

Ondanks dat ze niet weet of haar baby van haar overleden echtgenoot Mark (Daniel Gillies) of nieuwe liefde Jack (Martin Henderson) is, begint Mel (Alexandra Breckenridge) met een gevoel van optimisme aan seizoen vier. Jarenlang verlangde ze ernaar om moeder te worden en haar droom is een stap dichterbij de realiteit.

Terwijl Jack ondersteunend en opgewonden is, blijft de kwestie van het vaderschap aan hem knagen. En dan is er ook nog een nieuwe, knappe arts (Mark Ghanimé) die zich meldt in de kliniek.

Neemt dit geliefde personage afscheid van Virgin River?
Lees ook

Neemt dit geliefde personage afscheid van Virgin River?

Ook de rest heeft het niet makkelijk. Zo is Hope nog steeds aan het revalideren van haar auto-ongeluk en hebben de aanhoudende psychologische effecten van haar hersenletsel ingrijpende gevolgen voor zowel haar als Doc. Brie, die de onschuld wil bewijzen van de man van wie ze houdt, komt onverwachts in een hechtere relatie met Mike en een stap dichterbij Calvins gewelddadige criminele web.

Ondertussen blijft Preacher, zelfs als hij een nieuwe romantische band smeedt, hoop koesteren om herenigd te worden met Christopher en Paige. Al met al dus genoeg drama voor een heerlijk nieuw seizoen!

Het nieuwe seizoen van Virgin River is vanaf 20 juli te zien bij Netflix en het wachten wordt beloond: het seizoen telt namelijk maar liefst twaalf afleveringen in plaats van tien. Maar er is meer te bingen: Netflix komt dit jaar namelijk met maar liefst zeventig nieuwe series, films en specials.

Lees meer over
NetflixVirgin River