berichtje!

Love Island heeft 'aantal verrassingen in petto' voor kijkers

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom CornelissenLove Island heeft 'aantal verrassingen in petto' voor kijkers
RTL

Vanavond begint het romantische avontuur voor twaalf singles in een nieuw seizoen van 'Love Island'. In een prachtige villa onder de Spaanse zon gaan ze vijf weken lang op zoek naar een nieuwe liefde, onder de begeleiding van Holly Mae Brood (27) en Viktor Verhulst (27). RTL Boulevard sprak met de presentatoren vlak voordat de villa zijn deuren opent.

"We hebben een aantal verrassingen in petto, maar we kunnen uiteraard nog niet polsen wat dat zal zijn"

Aan RTL Boulevard vertellen de twee enorm veel zin te hebben en niet te kunnen wachten tot het nieuwe seizoen losbarst. Dit jaar trekt het spraakmakende programma naar het exotische Gran Canaria en zet zijn deuren opnieuw open voor een Nederlandse én Vlaamse cast. Al die zon is geen straf voor de presentatoren, al vertelt Holly dat het toch ieder keer weer 'even slikken' is dat ze zo lang van haar vriend, Soy Kroon, gescheiden is. 

"Het is wel elk jaar weer dat je denkt: oké, ik gooi de deur dicht van mijn huis en daar gaan we weer voor echt een lange periode", vertelt de presentatrice. "Onze relatie staat de laatste jaren sowieso veel in het teken van elkaar wekenlang moeten missen (...) Wij vinden het wel heel fijn om veel met elkaar te zijn, dus het is wel elke keer een uitdaging maar ergens ook heel goed." 

Soy Kroon en Holly Mae Brood maken zich op voor een huwelijk
Lees ook

Soy Kroon en Holly Mae Brood maken zich op voor een huwelijk

Gelukkig komt haar lief haar tijdens de opnames opzoeken. "Ik denk dat wij gewoon heel veel gaan bijkomen en in het zonnetje liggen, want we hebben hartstikke veel gewerkt", blikt Holly alvast vooruit. "En er is hier bij Love Island ook veel vrije tijd, dus ik denk dat we veel gaan genieten, ademen en uitrusten." 

Wat we allemaal kunnen verwachten van het nieuwe seizoen? Dat houden Holly en Viktor nog even geheim, maar volgens het duo 'komen er nog wel wat leuke en spannende elementen'. "We hebben een aantal verrassingen in petto, maar we kunnen uiteraard nog niet polsen wat dat zal zijn", aldus Viktor.

Love Island is vanaf 11 juli exclusief elke avond te zien bij Videoland.

Lees meer over
Holly Mae BroodViktor VerhulstSoy KroonVideolandLove Island