break-up

Job van Love Island doet boekje open over relatie met Esmee

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @esmeecoxJob van Love Island doet boekje open over relatie met Esmee
RTL

Ze gingen vorig seizoen verliefd én met 25.000 euro naar huis, maar afgelopen april besloot het koppeltje alsnog een punt te zetten achter hun romance. "Ik heb natuurlijk een vriendinnetje eraan overgehouden wat helaas nu wel mijn ex is, maar ik ben daar heel dankbaar voor", blikt Job terug in gesprek met 'LoveReality'. "Ik heb een hele leuke tijd gehad daar en helaas is het niet gelopen zoals we gehoopt hadden."

"Ik heb een hele leuke tijd gehad daar en helaas is het niet gelopen zoals we gehoopt hadden"

Volgens Job was het 'een heel bijzondere tijd', die hij nooit meer zal vergeten. "Ik stapte het vliegtuig op en wist totaal niet wat ik allemaal mee ging maken daar", vertelt hij.  "Je leert allemaal nieuwe mensen kennen. Het is best wel spannend in het begin moet ik zeggen (...) daarbuiten heb ik zoveel vrienden leren kennen die ik nu nog steeds spreek. Ik ben afgelopen week op vakantie geweest met Morris. Die heb ik daar leren kennen en dat is gewoon hartstikke bijzonder dat je dat overhoudt aan zo’n programma."

Dit zijn de twaalf singles van het nieuwe seizoen Love Island
Lees ook

Dit zijn de twaalf singles van het nieuwe seizoen Love Island

Ondanks dat hij en Esmee niet langer samen zijn, kijkt Job positief terug op zijn deelname. "Alles was perfect", blikt hij terug. "De mensen achter de schermen en iedereen van het programma die zijn hartstikke aardig en die zetten zich echt tweehonderd procent in voor het programma en voor jou en dat beseften wij daar ook op elk moment van de dag."

Ook zijn ex denkt daar zo over. Alleen kan de begeleiding na afloop beter volgens Esmee. "Ik weet nog dat ik mijn telefoon terugkreeg en vanaf dat punt word je losgelaten door het programma. Die periode heb ik als heel heftig ervaren. Je gaat van dat niemand je kent, naar dat je ineens overal op straat herkend wordt. Al die meningen van mensen, iedereen die aan je trekt... Dat kan je alleen begrijpen wanneer je het zelf meemaakt", geeft ze aan in gesprek met de site.

Love Island is vanaf maandag 11 juli elke avond te zien bij Videoland.

Lees meer over
Love Island