Achter de duinen

Nieuwe vriend André van Duin verliet ex-partner om bij komiek te zijn

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNieuwe vriend André van Duin verliet ex-partner om bij komiek te zijn
RTL

André van Duin (75) is alweer een aantal maanden gelukkig met Fernando Reyes (61), maar aan de start van hun relatie zaten wel wat haken en ogen. Fernando was in die tijd namelijk nog getrouwd met een ander, zo vertelt de danser woensdag in 'De Telegraaf'.

"Er zijn geen problemen ontstaan, maar leuk vond ik het natuurlijk niet"

"Dat was niet gemakkelijk", aldus Fernando in de krant. "Ik heb er tegenover mijn ex-partner geen geheim van gemaakt wat mij hier was overkomen. In Spanje was ik niet ongelukkig, maar de klik met André overtreft alles." De breuk en daaropvolgende scheiding is volgens de danser in harmonie geregeld met zijn ex. "Er zijn geen problemen ontstaan, maar leuk vond ik het natuurlijk niet. Afscheid nemen gaat altijd gepaard met pijn."

Tóch geen verjaardagsfeest voor André van Duin en Joop van den Ende
Lees ook

Tóch geen verjaardagsfeest voor André van Duin en Joop van den Ende

André en Fernando kennen elkaar al veertig jaar. De komiek en zijn toenmalige partner Wim kwamen geregeld bij de danser over de vloer en andersom, maar het contact verwaterde met de jaren. Na het overlijden van André zijn echtgenoot Martin Elferink begin 2020 en zijn vriendin Corry van Gorp later in datzelfde jaar liet Fernando van zich horen. Dat leidde tot een kopje koffie en uiteindelijk rond de jaarwisseling tot een relatie.

Lees meer over
André van Duin