ieder z'n ding

Het is groen en opwindend: ex-liefje Wesley Sneijder deelt opmerkelijke fetisj

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom Cornelissen/ANPHet is groen en opwindend: ex-liefje Wesley Sneijder deelt opmerkelijke fetisj
RTL

De 27-jarige Vlaamse Jotti Verbruggen wist de kijkers te verrassen met haar komst in de 'Love Island'-villa. Het is namelijk nog niet zo lang geleden dat ze op liefdestripje naar Ibiza ging met Wesley Sneijder (38). Omdat van een langdurige relatie met de oud-voetballer geen sprake blijkt te zijn, probeert ze het nu bij deze mannen op Gran Canaria. Met haar opmerkelijke fetish heeft ze hen alvast weten te overdonderen.

"Ik heb vandaag zeker weten punten gescoord"

Tijdens een spel waarbij de koppels elkaars antwoorden moeten raden, weet Jotti's kersverse koppelpartner Mehti het juiste antwoord te geven op de vraag wat haar het meeste opwindt. "Broccoli", roept hij vastberaden uit. Om die reden besluit Mehti haar de volgende dag te trakteren op een bord vol van haar lievelingsgroente en trekt 'ie voor de gelegenheid ook nog eens zijn shirt uit terwijl hij haar serveert. Jotti is dolgelukkig met deze verrassing: "Surprise, ik heb mijn broccoli!" 

Mehti en Jotti uit Love Island © Videoland
Mehti en Jotti uit Love Island

Ook geeft Jotti aan dat dit de eerste keer is dat een man haar op broccoli trakteert. Misschien was dat meteen de reden waarom het niet werkte tussen haar en Wesley. "Ik heb vandaag zeker weten punten gescoord. Dat kan niet anders", zegt Mehti. "Een broccoli match made in heaven." Waarom juist deze groente de blondine opwindt, is niet duidelijk. 

Jotti in Love Island seizoen 3© Videoland
Jotti in Love Island seizoen 3

Zelf nog geen kennis gemaakt met het Vlaamse model? In onderstaand introductiefilmpje vertelt Jotti meer over zichzelf. 

Lees meer over
Wesley SneijderLove Island