berichtje!

2 nieuwe bombshells maken hun opwachting in Love Island

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom Cornelissen2 nieuwe bombshells maken hun opwachting in Love Island
RTL

Double trouble in 'Love Island'! De Eindhovense twins Yousri en Sayed (23) hebben vanavond hun intrede gemaakt in de villa en zijn onafscheidelijk. Ze kunnen niet mét, maar vooral niet zonder elkaar. Maak kennis met de knappe tweeling in dit artikel!

De superfitte broers houden zich het liefst bezig met hun gezamenlijke passie: calisthenics - wat al voor veel mooie plaatjes heeft gezorgd op hun 'twinstagram'. Ze delen bijna alles, maar willen in Love Island hun eigen hart volgen.

Krullenbol Sayed wordt niet snel verliefd en hij heeft een hekel aan oneerlijke mensen en pesters. Sayed zoekt een dame met een sportief lichaam die niet op haar mondje gevallen is, maar knapt al snel af als haar taalgebruik te grof is.

Sayed Love Island© Tom Cornelissen
Sayed Love Island

Yousri is bezig met het afronden van zijn opleiding leraar basisonderwijs aan de Pabo. Op Love Island hoopt meester Yousri zonder afleiding van buitenaf een lieve, sportieve dame te leren kennen met een ‘cute’ gezichtje die met hem mee wil op actieve dates.

Yousri Love Island© Tom Cornelissen
Yousri Love Island

Love Island is elke maandag tot en met zaterdag om 20.00 uur te zien bij Videoland. Onlangs dook er ook al een 'oude bekende' op: de ex van Wesley Sneijder. Meer over haar in onderstaande video:

Lees meer over
VideolandLove Island