Erob of eronder

Rob Goossens morgen niet meer te zien in De Slimste Mens

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© KRO-NCRV/NPO2 - De Slimste Mens 21-07-2022Rob Goossens morgen niet meer te zien in De Slimste Mens
RTL

In 'De Slimste Mens' streden entertainmentdeskundige Rob Goossens (31), cabaretier Jasper van Kuijk (46) en Linda. Meiden-hoofdredacteur Mandy Woelkens (32) om de slimste van de dag te worden. Maar Rob en Mandy trokken aan het kortste eind.

"Je staat met vlag en wimpel bovenaan het klassement"

In de finale moesten de twee slimmeriken het tegen elkaar opnemen. Hoewel Rob een voorsprong had, werd die al snel weggewerkt door Mandy. Maar een vraag over de moskee werd Mandy fataal. Rob wist de laatste twee antwoorden nog te geven, waardoor Mandy vakkundig werd weggespeeld. 

Rob Goossens beweert: 'Ik was niet aan het tijdrekken in De Slimste Mens-finale'
Lees ook

Rob Goossens beweert: 'Ik was niet aan het tijdrekken in De Slimste Mens-finale'

Maar niet alleen Mandy zien we morgen niet weer terug. Rob mag nu eerst ook thuisblijven. Hoe zit dat? Als je zeven afleveringen hebt overleefd, mag je niet meer terugkomen. Dan krijgen andere kandidaten de kans. "Je staat met vlag en wimpel bovenaan het klassement", aldus presentator Philip Freriks.

Maar niet getreurd. Rob is waarschijnlijk binnenkort toch weer te zien: "Het moet wel heel raar lopen als we je niet terugzien in de finaleweek", zegt Philip tegen Rob. 

Morgen is De Slimste Mens terug met dagwinnaar Jasper van Kuijk en nieuwe spelers schaatser Thomas Krol en schrijver Michèlle Schimscheimer om 20.40 uur op NPO 2.

Lees meer over
Rob Goossens