er is er een jarig!

Prins George heeft lach van oor tot oor op nieuw verjaardagskiekje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @KensingtonRoyalPrins George heeft lach van oor tot oor op nieuw verjaardagskiekje
RTL

De verjaardag van - de niet meer zo kleine - prins George is traditiegetrouw gevierd met nieuwe foto. De oudste zoon van de Britse prins William (40) en Kate Middleton (40) mag vandaag alweer negen verjaardagskaarsjes uitblazen.

"George wordt 9!"

'George wordt 9!' schrijven de hertog en hertogin van Cambridge bij een foto van het mannetje. Op het kiekje kijkt de jarige George met een grote glimlach de camera in en zijn de gelijkenissen met zijn vader niet te missen.

George werd geboren op 22 juli 2013 in het St. Mary’s Hospital in Londen. De jarige is het oudste kind van prins William en Catherine en de derde in lijn van troonopvolging.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook hij ontkomt er niet aan: prins George krijgt vakantieklusje
Lees ook

Ook hij ontkomt er niet aan: prins George krijgt vakantieklusje

Net als vorig jaar werd het feestelijke kiekje geschoten door zijn moeder Kate, die zichzelf inmiddels bewezen heeft als amateurfotograaf en regelmatig achter de lens kruipt om de mijlpalen van haar kinderen te fotograferen.

Onlangs schoot ze ook een speciaal portret van hertogin Camilla voor Country Life Magazine. Het ging niet zomaar om een fotoshoot, maar een portret voor Camilla's 75ste verjaardag én de 125ste uitgave van het tijdschrift, waarvan zij voor de gelegenheid gasthoofdredacteur was.

Lees meer over
Prins GeorgePrinses KatePrins William