Twee keer scheepsrecht

Déze oud-deelnemers keren ook terug in de Love Island-villa

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandDéze oud-deelnemers keren ook terug in de Love Island-villa
RTL

Niet alleen Raphaëlla Deuringer (23) en Mert Okatan (22) keren terug op 'Love Island'. Casa Amor zit namelijk bomvol oud-deelnemers van het programma, die allen nog op zoek zijn naar de liefde van hun leven. Zal cupido dan nu wel eindelijk raak schieten? Dit zijn ze allemaal op een rijtje.

Imen Dirie

Wie het ook nog een keer probeert is de 27-jarige make-up artist Imen. Haar deelname aan het tweede seizoen van de Vlaams Nederlandse Love Island verliep allesbehalve soepel. Haar koppelpartner Remco bekende namelijk vlak voor de finale dat hij thuis een liefje zou hebben. Voor Imen kwam dit nieuws als donderslag bij heldere hemel, vooral omdat ze stapelgek was op Remco. Nu zoekt ze iemand die volledig voor haar gaat. 

Imen Dirie© Videoland
Imen Dirie

Mac McAdam

De 29-jarige Mac uit Zutphen leek tijdens zijn deelname aan Love Island de liefde te hebben gevonden. Cheyenne zou zijn hart hebben gestolen, maar helaas zette het stel  kort na de finale van het Nederlandse seizoen een punt achter hun relatie. Nu probeert voormalig Mr. Universe het gewoon nog een keer in Casa Amor en kan hij niet wachten om de dames te leren kennen. 

Mac McAdam uit Love Island© Videoland
Mac McAdam uit Love Island

Josephine-Charlotte Lecluyse

Ook de 22-jarige Vlaamse Josephine-Charlotte is nog steeds single na haar deelname aan het tweede seizoen van de Vlaams Nederlandse Love Island. Hoewel ze de villa destijds niet alleen verliet, is het toch niets geworden tussen haar en haar voormalige koppelpartner Kai.

Josephine-Charlotte Lecluyse© Videoland
Josephine-Charlotte Lecluyse

Noah Berry

De 25-jarige Noah ging niet helemaal met lege handen naar huis tijdens het eerste seizoen van de Vlaams Nederlandse Love Island. Hij leerde daar namelijk zijn beste vriend Cas kennen. Na hun avontuur in Spanje zijn de twee zelfs huisgenootjes geworden en draaien ze als dj-duo op de meest hippe feesten. Nu hij al een best friend heeft gevonden, is hij dit seizoen op zoek naar zijn soulmate.

Noah Berry© Videoland
Noah Berry

Lisa Moerman

Wie kent haar niet? Het 27-jarige Vlaamse Playboymodel en dierenliefhebber Lisa Moerman. Hoewel haar blauwgele papegaai Aaliya haar hart al heeft gestolen, heeft Lisa nog wel een plekje over voor haar grote liefde. In het tweede Vlaams Nederlandse seizoen had ze geen klik met toenmalige koppelpartner Yoram, maar nu hoopt het lingeriemodel wel de geschikte man te vinden.

Lisa Moerman uit Love Island© Videoland
Lisa Moerman uit Love Island

Cas Hooijer

We hadden het net al even over de bromance tussen Noah en Cas. Ook dit feestbeest is nog single en dus reizen de huisgenootjes samen af naar de Love Island-villa om een leuke vrouw te scoren. Wellicht moeten ze na dit avontuur op zoek naar een groter huis... 

Cas Hooijer uit Love Island© Videoland
Cas Hooijer uit Love Island

Lio Verborgh

De meiden uit het huidige seizoen van Love Island krijgen misschien te maken met competitie. De 23-jarige Vlaamse Lio had namelijk in het tweede Vlaams Nederlandse seizoen haar pijlen gericht op Mert. Tijdens Casa Amor lukte het haar toen niet om zijn hart te veroveren, maar wie weet dat de andere mannen wel in de verleiding komen. Of zij en Mert oog in oog komen te staan na de herkoppeling, is nog maar de vraag...

Lio Verborgh © Videoland
Lio Verborgh

Martin Foru

De 25-jarige profbokser en internationaal model Martin wist het tijdens het allereerste Vlaams Nederlandse seizoen van Love Island tot een tweede plek te schoppen met zijn koppelpartner Sebastiana. Hoewel de twee onafscheidelijk leken tijdens hun deelname, bleek hun liefde na het programma toch niet sterk genoeg te zijn. Momenteel woont hij in Londen, maar deze bokser stapt nog één keer de Love Island-villa in om zijn droomvrouw te vinden.

Martin Foru© Videoland
Martin Foru

Love Island zie je elke maandag tot en met zaterdag exclusief bij Videoland.

Lees meer over
Love Island