shit happens

Chantal Janzen verstopt 'ieder toilet' na nummer twee

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPChantal Janzen verstopt 'ieder toilet' na nummer twee
RTL

Tina de Bruin (46) roert ongegeneerd in het 'schaampotje' van Chantal Janzen (43). In de nieuwste aflevering van 'Darmstad FM' vertelt de presentatrice over poepschaamte. Ze verstopt naar eigen zeggen ieder toilet nadat ze heeft gepoept.

"Ieder huis moet nadat ik geweest ben een loodgieter laten komen"

"Ik denk dat het een combinatie is van het gebeuren zelf, het product, maar vooral dus het papier", legt Chantal op haar typische Chantal-manier uit. Ze wijt het aan het feit dat ze een propper is en het liefst een hele rol aan wc-papier gebruikt om af te vegen. "Ik gebruik ontzettend veel toiletpapier. Ieder huis moet nadat ik geweest ben een loodgieter laten komen. Ik schaam me hiervoor, maar het is een soort verslaving."

Chantal Janzen doet poging tot flirten en faalt
Lees ook

Chantal Janzen doet poging tot flirten en faalt

Hoewel ze zich niet kan herinneren of ze het toilet van grote namen als Joop van den Ende heeft verstopt, heeft Chantal nog wel een anekdote over die ene keer tijdens opnames in een televisiestudio in Hilversum. "Die is toen vastgelopen. Ik doe het overal waar 'toilet' op staat. Ik maak geen onderscheid (...) Dus ik heb weleens het toilet verstopt waar alle kandidaten op moesten. Toen heb ik [de opnames] heel even moeten laten stoppen."

Beluister de hele podcast hieronder terug. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Waar Chantal zich niet voor schaamt is de vermeende vete tussen Linda de Mol, Wendy van Dijk en zichzelf. Volgens de presentatrice is het helemaal niet zo gek dat er sprake is van 'een kleine wrijving' tussen de concullega's. 

Lees meer over
Chantal JanzenTina de Bruin