meet the parents

Maakt voetballegende Michael Owen zijn opwachting in Love Island?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram: @gemowen_1 en ANPMaakt voetballegende Michael Owen zijn opwachting in Love Island?
RTL

Wij moeten nog even wachten op het gloednieuwe en achtste seizoen van 'Love Island UK', maar in Engeland wachten ze in spanning af op de entree van de bekende vader van Gemma.

De 19-jarige Gemma Owen doet mee aan het programma om de liefde te vinden. Voor het grote publiek is ze geen onbekende. De Britse dame is namelijk het kind van voetballegende Michael Owen. Haar vader wist het als tiener al te schoppen tot het Engelse elftal en nu is het Gemma die met haar deelname in de schijnwerpers staat.

Toch hoopt het publiek op de komst van de oud-voetballer tijdens de bekende aflevering waarin familie van de Islanders een dagje op bezoek zijn in de Love Island-villa om hun toekomstige schoonzoon of -dochter te ontmoeten. Deze aflevering wordt dan ook - erg toepasselijk - meet the parents genoemd. 

Job van Love Island doet boekje open over relatie met Esmee
Lees ook

Job van Love Island doet boekje open over relatie met Esmee

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Helaas voor alle voetbalfans die voor de verandering misschien Love Island aan hebben staan: het zal niet Michael zijn die Gemma komt bezoeken, maar haar moeder Louise. Aan Sky Sports liet Michael weten thuis te blijven om op Gemma's paarden te passen. 

Gemma is niet de enige bekende jongvolwassene die meedoet aan het programma. Tijdens Casa Amor dook de zoon van zanger Ronan Keating op in de villa. Helaas wist hij het hart van de meiden niet te veroveren en werd hij na de herkoppeling gedumpt. 

Lees meer over
Love Island