têd-à-tête

Ab ging de fout in bij Ted in B&B Vol liefde: 'Dat verweet ze me helaas'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
RTL

Het liefdesavontuur van Ab zit erop. In 'B&B Vol Liefde: Het Liefdesontbijtje' vertelt hij over zijn tijd in de B&B van Ted en waarom het toch niet zo klikte tussen hen. Meer dan een grote tonijn werd er namelijk niet aan de haak geslagen.

"Ik heb er alle dagen van genoten"

Ondanks de goede eerste indruk is er van een romantische klik geen sprake tussen Ab en Ted. En dat terwijl hij het wel voor zich zag. "Leuke dame om te zien. Mooie uitstraling met korte haren en een goed figuur. Zeer gastvrij. Ik heb tijdens mijn verblijf niks hoeven doen." Toch ging het mis bij dé boottocht. Omdat Ab daar wel aan het werk werd gezet om een tonijn binnen te hengelen, was er geen ruimte voor romantiek.

De vlinders waar Ted zo op hoopt, ontbreken. Ze noemt haar logé zelfs een betweter. Iets wat hij niet ontkent. "Ik vond het heel leuk om een golfclinic aan haar te geven. Dan speel ik misschien een beetje de leraar, maar dat komt voort uit mijn vak van vroeger. Ik ben zo."

Ted uit B&B Vol Liefde heeft roerig leven achter de rug
Lees ook

Ted uit B&B Vol Liefde heeft roerig leven achter de rug

Door de werkzaamheden in de B&B komen Ted en Ab uiteindelijk niet toe aan wat hij zo graag wil doen: tot laat tafelen onder het genot van een glas (of een fles) wijn. Hij baalt ervan dat hij 's avonds op tijd zijn mand in moest. En dan doet hij het ondenkbare: "Dat verweet ze me ook, helaas. Ik heb haar laatste fles wijn opengemaakt en gedeeltelijk opgedronken. Ik had dit het liefst samen opgedronken, maar ja, ze was al naar bed. Dan moet je wat." 

Zodra Ted doorheeft dat Ab niet de man voor hem is, zet ze hem op de eerste taxi naar het vliegveld. Het ontbrekende gevoel is wederzijds, dus heeft Ab vrede met zijn vertrek. "Het is gewoon jammer, maar de klik was er inderdaad niet." Zijn verwachting vóór zijn deelname is daarom niet uitgekomen. "Maar ik heb er alle dagen van genoten." Hij geeft zijn verblijf op het Portugese eiland zelfs een tien. 

B&B Vol liefde zie je elke werkdag om 20.30 op RTL 4 of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Lees meer over
B&B Vol liefde