Brits berichtje!

Nieuw seizoen Love Island UK is vanaf nu te bingen bij Videoland

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Videoland/RTLNieuw seizoen Love Island UK is vanaf nu te bingen bij Videoland
RTL

Het achtste seizoen van 'Love Island UK' is vanaf vandaag te zien bij Videoland. En dat is goed nieuws voor de diehardfans van het wereldwijd succesvolle realityprogramma.

Love Island is oorspronkelijk een Brits tv-format dat wereldwijd succes boekt. Producent ITV verkocht het realityprogramma tot nu toe aan Nederland, Duitsland, Australië, Zweden, Finland, Denemarken, Hongarije, Nieuw-Zeeland, Noorwegen en Amerika. Maar er is iets met dat Britse accent, de sarcastische voice-over van komiek Iain Stirling én de ongefilterdheid in Love Island UK waardoor het de meest besproken reeks blijft. 

Tene uit kritiek op Love Island:  'Jullie negeren het probleem'
Lees ook

Tene uit kritiek op Love Island: 'Jullie negeren het probleem'

De finale van dit achtste seizoen van Love Island UK is inmiddels achter de rug, dus de Britten weten al welk koppel wint. Wie zoekt, zal dus spoilers vinden. Maar vanaf vandaag kunnen we de boel dus ook eindelijk bingen in Nederland bij Videoland. Er staan inmiddels 26 afleveringen online en elke dag verschijnt er een nieuwe, tot de finale-aflevering dus. Ook de Britten strikten bekende gezichten voor deze nieuwe reeks, onder meer uit een eerder seizoen. Een kleine spoiler alert voor het volgende... 

Zo lopen onder anderen de dochter van voetballegende Michael Owen (Gemma) en de zoon van voormalig Boyzone-zanger Ronan Keating (Jack) de villa binnen. Daarnaast maakt Adam Collard, die eerder te zien was in Love Island UK seizoen 4, zijn comeback. Hij kreeg destijds bakken kritiek over zijn gedrag tegen zijn destijdse koppelpartner, Rosie. Hij zou haar 'emotioneel mishandelen', aldus kijkers. Of hij daarvan geleerd heeft, moet nog blijken.

Komend weekend is de finale van de Nederlands-Belgische Love Island

Sylvie Meis presenteert de Duitse Love Island en kijkt haar ogen uit tijdens de opnames: 

Lees meer over
Love Island