Oops I did it again

Comeback Britney Spears officieel: duet met Elton John

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesComeback Britney Spears officieel: duet met Elton John
RTL

Het gonsde al een tijdje door de lucht, maar nu is de kogel echt door de kerk (waar ze niet in getrouwd is): Britney Spears (40) maakt namelijk haar muzikale comeback. In haar eerste nummer sinds een behoorlijke poos wordt Britney ondersteund door een door de wol geverfde artiest. Niemand minder dan Elton John (75) zingt een nootje mee.

"Eindelijk! Britney is terug"

Twee weken geleden meldde Variety al dat Britney en Elton bezig waren met een gloednieuw nummer. Het zou gaan om een remake van een lied van de zanger, 'Tiny Dancer' uit 1971.

Maandag hebben zowel de managements van Britney en Elton aan Amerikaanse media bevestigd dat de twee samen een track uitbrengen. Het nummer draagt de titel 'Hold Me Closer'.

Sam Asghari haalt publiekelijk uit naar ex-man Britney Spears
Lees ook

Sam Asghari haalt publiekelijk uit naar ex-man Britney Spears

Op social media zijn mensen razendenthousiast nu The Princess of Pop haar terugkeer in de muziekindustrie gaat maken. 'Eindelijk! Britney is terug!' schrijven meerdere mensen. 

De samenwerking met Elton is Britney eerste muzikale wapenfeit sinds haar curatele eindigde in november van vorig jaar. Ook is het haar eerste release sinds het album 'Glory', dat ze in 2016 uitbracht.

Wereldster Paris Hilton was als één van de eersten op de hoogte van Britneys muzikale comeback. In Paul Voor Je Neus sprak Paris met onze Paul Barewijk. In de video hieronder zie je daar meer over.

Lees meer over
Britney Spears