Goede tijden, spannende tijden

Bas Muijs verklapt verloop GTST: 'Oorlog tussen Stefano en Ludo'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
RTL

'Goede Tijden, Slechte Tijden' wordt er met de komst van Stefano Sanders bepaald niet saaier op. Ludo en zijn zoon (of broer - wat waren die twee ook alweer van elkaar?) gaan een heuse psychologische oorlog voeren, zo verklapt Bas Muijs (45) samen met creatief producent Idse Grotenhuis (54) in 'GTST De Podcast'.

"Dat kan nog weleens vuurwerk gaan opleveren als ik het zo hoor"

Dat Stefano en Ludo vaak in de clinch liggen, is bekend. Maar daar gaan we meer van zien, verklapt Idse over het nieuwe seizoen. "Ah, we krijgen een spoiler", zegt Bas. "Stefano die altijd de erkenning van Ludo zoekt, vindt het op een gegeven moment niet genoeg. Dan ontstaat er in de familie Sanders iets dat heel spannend is. Dat hebben we niet eerder gezien. Het is een soort psychologische oorlogsvoering", vertelt Idse. "Wat voor Ludo heel zwaar wordt, maar voor Stefano ook."

GTST-acteur Bas Muijs over turbulente terugkeer Stefano Sanders
Lees ook

GTST-acteur Bas Muijs over turbulente terugkeer Stefano Sanders

Het doet Bas denken aan zijn beginjaren bij de soap. "Dat kan nog weleens vuurwerk gaan opleveren als ik het zo hoor. (...) Ik heb er zin in." 

De GTST Podcast beluister je via je favoriete podcast-apps.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook RTL Boulevard heeft een eigen podcast. In de meest recente aflevering van de RTL Boulevard Reality Podcast zijn Stevie en Luca van Ex on the Beach te gast. Beluister de podcast op SpotifyApple Music of Google Podcasts, of bekijk 'm hieronder.

Lees meer over
Bas MuijsGTST