Circus

Britney Spears reageert op kritiek van ex over naaktselfies

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Britney Spears reageert op kritiek van ex over naaktselfies
RTL

Kevin Federline (44), de ex-man van Britney Spears (40), liet eerder deze week in een interview weten dat hun twee zoons zich erg schamen voor de gewaagde kiekjes die hun moeder op Instagram deelt. Britney is hier niet blij mee en slaat nu op Instagram van zich af.

Britney brengt binnenkort een nummer met Elton John uit en besloot het nummer te promoten door middel van een foto van de twee. De zangeres laat weten dat ze niet kan wachten om haar fans het nummer te laten horen, maar kan het niet laten om ook meteen een sneer uit te delen aan haar ex-man.

Ex-man Kevin Federline deelt video's van Britney die ruziet met zoons
Lees ook

Ex-man Kevin Federline deelt video's van Britney die ruziet met zoons

"Ik heb het recht om mijn lichaam te uiten, mijn mond, mijn ogen, mijn hart en mij voeten en te laten zien wat ik maar wil! Mijn lichaam is gemanipuleerd, misbruikt en verscheurd door mensen en niet door mijn vrienden. Ik heb geweldige vrienden die mij heel veel vreugde brengen", zo laat ze onder de foto weten.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kevin onthulde deze week in een interview dat Britney haar zoons Sean (16) en Jayden (15) al maanden niet heeft gezien en dat zij daar zelf voor hebben gekozen. Ook zouden de jongens absoluut niet blij zijn met de gewaagde kiekjes die hun moeder op social media deelt. Britney was absoluut niet blij met het feit dat Kevin deze informatie deelde en reageerde verontwaardigd op Instagram. Kevin besloot hierna ook nog eens video’s te delen die zijn verhaal zouden bevestigen. In de video's was te zien dat Britney met haar zoons ruziet. 'De leugens moeten stoppen,' zo schreef hij.

Lees meer over
Britney Spears