Spuug ze in de beckham

Victoria Beckham in de problemen: schuld van 64 miljoen euro

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPVictoria Beckham in de problemen: schuld van 64 miljoen euro
RTL

Het gaat Victoria Beckham (48) financieel iets minder voor de wind. Door haar kleding- en cosmeticamerk heeft ze enorme schulden opgebouwd. De teller staat inmiddels op 53,9 miljoen Britse pond, omgerekend zo'n 64 miljoen euro, meldt 'The Mirror'.

"Dit is wat Victoria een identiteit geeft, ze houdt ervan"

'De totale inkomsten van de Victoria Beckham Holdings-groep daalden met zes procent, tot 43 miljoen euro, als gevolg van de wereldwijde pandemie', aldus een rapport dat bevestigd is door een woordvoerder van de voormalig Spice Girl. Een groot deel van de schulden heeft Victoria bij een van haar andere bedrijven. 

Schoondochter reageert op geruchten over ruzie met Victoria Beckham
Lees ook

Schoondochter reageert op geruchten over ruzie met Victoria Beckham

Posh Spice begon haar kledinglijn in 2008 met wat jurkjes, maar inmiddels verkoopt ze extreem dure kleding en cosmetica. En daar zitten de mensen niet meer op te wachten. Haar kleding wordt nu via een designer outlet-website verkocht met kortingen tot wel zeventig procent. 

Victoria denkt niet aan stoppen. Zo komen er allerlei nieuwe producten uit dit jaar die een ommekeer moeten betekenen voor haar bedrijf. "Dit is wat Victoria een identiteit geeft, ze houdt ervan. Ondanks de zware obstakels is ze een strijder met een grote passie", zeggen haar vriendinnen.

Over de gehele linie wordt er wel winst gemaakt door de Beckhams. Met alle andere inkomsten uit hun bedrijven hebben Victoria en David in 2020 zo'n 14 miljoen euro binnengeharkt. 

Lees meer over
Victoria BeckhamDavid Beckham