liefde maakt blind

Love is Blind-koppel Jarrette en Iyanna vraagt scheiding aan: uit elkaar gegroeid

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixLove is Blind-koppel Jarrette en Iyanna vraagt scheiding aan: uit elkaar gegroeid
RTL

Liefde maakt blind, maar niet voor lang. 'Love is Blind'-koppeltje Jarrette en Iyanna heeft na een huwelijk van een jaar besloten een scheiding aan te vragen. Dat laten ze beiden weten via een gezamenlijke verklaring op Instagram.

"We geven nog steeds veel om elkaar, maar onze levens gaan twee verschillende kanten op en dat is oké"

Jarrette ging maar liefst twee keer op zijn knieën in het tweede seizoen van de populaire Netflix-datingshow. Eerst vroeg hij Mallory ten huwelijk en toen zij nee zei, ging hij op zijn knieën voor Iyanna. Dat sprookje is dus inmiddels voorbij. 'Na lang nadenken moeten we helaas delen dat we uit elkaar zijn en een scheiding gaan aanvragen', valt er te lezen. 'We geven nog steeds veel om elkaar, maar onze levens gaan twee verschillende kanten op en dat is oké.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Presentatrice komt met bijzondere reden voor ontbreken diversiteit Love is Blind
Lees ook

Presentatrice komt met bijzondere reden voor ontbreken diversiteit Love is Blind

Volgens de twee exen was het geen makkelijke beslissing. Het koppeltje wenst elkaar het allerbeste en benadrukt nogmaals geen spijt te hebben van hun deelname. 'We hopen dat jullie ons allemaal wat ruimte geven bij het afsluiten van dit hoofdstuk van ons leven.'

In Love Is Blind gaan vrijgezellen op zoek naar een nieuwe liefde. In de eerste fase van het programma kunnen de mannen en vrouwen elkaar niet zien, maar wel met elkaar praten. Pas als een van hen een huwelijksaanzoek doet, volgt een echte ontmoeting en een bruiloft.

De eerste twee seizoen van Love Is Blind, gepresenteerd door het echtpaar Nick en Vanessa Lachey, zijn nu te bingen bij Netflix. Al gezien? Een derde reeks is al opgenomen en staat later dit jaar op Netflix. Ook heeft de streamingdienst al een vierde én vijfde seizoen aangekondigd.

Lees meer over
NetflixLove is Blind