Liefde maakt blind

Nóg een Love is Blind-huwelijk gesneuveld: Danielle en Nick uit elkaar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @dnellruhlNóg een Love is Blind-huwelijk gesneuveld: Danielle en Nick uit elkaar
RTL

Het laatste 'Love is Blind'-seizoen blijkt toch niet zo succesvol te zijn als gedacht. Waar vorige week bekend werd gemaakt dat Iyanna McNeely en Jarette Jones gaan scheiden, blijkt het andere getrouwde koppel uit het seizoen er nu ook de brui aan te geven. Danielle Ruhl en Nick Thompson gaan namelijk óók scheiden.

Danielle en Nick werden verliefd op elkaar tijdens het tweede seizoen van de Netflix-hit Love is Blind en waren samen met Iyanna en Jarette de enige koppels die na het programma in het huwelijksbootje stapten. Nu blijkt dat Danielle maandag een scheiding heeft aangevraagd bij de Cook County Circuit in Illinois, zo meldt People.

Love is Blind-koppel Jarrette en Iyanna vraagt scheiding aan: uit elkaar gegroeid
Lees ook

Love is Blind-koppel Jarrette en Iyanna vraagt scheiding aan: uit elkaar gegroeid

De twee waren eerder deze maand nog samen op het festival Lollapalooza, waarvan toen nog romantische kiekjes werden gedeeld op hun Instagram-accounts. Afgelopen zondag had Danielle ook nog steeds de achternaam Thompson in haar Instagram bio staan.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De breuk komt niet helemaal uit de lucht vallen, want tijdens Love is Blind hadden de twee het vanaf het begin al niet makkelijk. Er kwamen heel wat dramatische ruzies voorbij en niemand had dan ook verwacht dat de twee aan het einde van het programma alsnog voor elkaar zouden kiezen.

Lees meer over
Love is Blind