No more text!

Presentatrice Love Island UK keert volgend seizoen niet terug

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Presentatrice Love Island UK keert volgend seizoen niet terug
RTL

Terwijl in ons kikkerlandje de Britse editie van 'Love Island' nog in volle gang is, heeft presentatrice Laura Whitmore (37) aangekondigd te stoppen. Dat betekent dus dat dit haar allerlaatste seizoen was. Op Instagram licht ze toe waarom.

"Ik wou dat het nog steeds mogelijk was"

Aan haar volgers laat ze weten dat ze het volgende seizoen niet zal presenteren wegens 'bepaalde elementen van de show' die ze erg moeilijk kan combineren met haar anderen werkzaamheden. 'Inclusief het heen en weer vliegen naar Zuid-Afrika in verband met mijn nieuwe projecten', schrijft ze. Toch vindt ze het jammer dat ze afscheid moet nemen van het programma. 'Ik wou dat het nog steeds mogelijk was, maar ik weet ook dat je in veilige handen bent', schrijft ze aan het programma, wat erop lijkt te wijzen dat er al een vervanger is. 

Ook ITV, het mediabedrijf achter Love Island, heeft het nieuws bevestigd. 'Laura is een fantastische gastvrouw geweest tijdens de laatste drie seizoenen van de show. We zijn haar dankbaar voor alles wat ze voor het programma heeft gebracht, maar begrijpen en respecteren haar keuze en we kijken er naar uit om in de toekomst samen te werken aan andere ITV-projecten.'

 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Love Island-presentatrice Laura Whitmore ten huwelijk gevraagd
Lees ook

Love Island-presentatrice Laura Whitmore ten huwelijk gevraagd

Laura heeft Love Island sinds 2020 overgenomen van haar overleden collega Caroline Flack. Caroline kreeg in 2019 te maken met juridische problemen en stierf begin 2020 aan de gevolgen van zelfdoding. Dat Laura uiteindelijk meerdere seizoenen van het programma zou presenteren stond niet op de planning. 'Ik was alleen van plan om voor één seizoen voor Caroline in te vallen en het werden er toch drie. Ik hoop dat ik je trots heb gemaakt Caroline.'

Denk jij aan zelfdoding? Neem 24/7 gratis en anoniem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0800-113 of chat op 113.nl.

De eerste veertig afleveringen van de Britse Love Island zijn nu te zien bij Videoland. De finale van het huidige seizoen moet in Nederland nog worden uitgezonden.

Ook in Nederland zijn de opnames van Love Island afgerond. De Vlaamse Jotti en de Nederlandse Cas hebben niet alleen elkaars hart weten te veroveren, maar hebben ook het prijzengeld gewonnen. Aan RTL Boulevard onthullen ze wat ze van plan zijn te doen met het bedrag van 25.000 euro. 

Lees meer over
Love Island