berichtje!

Imen van Love Island geeft liefdes-update: 'Aan het daten'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom CornelissenImen van Love Island geeft liefdes-update: 'Aan het daten'
RTL

Ondanks dat ze vorig seizoen keihard op haar hart werd getrapt, besloot de 27-jarige Imen de liefde en 'Love Island' een tweede kans te geven. De Brabantse schone maakte daarom haar rentree in de villa van Casa Amor. "Ik vond het best een grote stap om het weer te doen. Om de stoute schoenen aan te trekken en ervoor te gaan", vertelt ze aan 'Grazia'.

"Love Island kan jou en de juiste persoon echt wel bij elkaar brengen"

Dat ze uiteindelijk besloot tóch naar Gran Canaria af te reizen, heeft er volgens de Love Island-babe mee te maken dat ze nog altijd in het liefdesavontuur gelooft. Imen vertelt: "Ik heb natuurlijk veel liefdeskoppels zien ontstaan en twee van die stelletjes zijn nog steeds samen. Voor mij was het dus heel duidelijk: Love Island kan jou en de juiste persoon echt wel bij elkaar brengen."

Imen geeft wel toe dat haar tweede keer in de villa toch 'anders' voelde. "De vorige keer matchte ik zo goed met alle mensen in de villa, ze werden echt mijn vrienden. Sommigen zelfs vrienden voor het leven. Nu was de band met de rest wel anders", legt ze uit. "En ik keek er zelf ook heel anders tegenaan. Ik stond er anders in: ik was echt op zoek naar liefde voor mezelf, minder gefocust op vriendschap. Ik was daar veel meer mee bezig deze keer."

Lennert en Fé zijn na Love Island klaar voor volgende stap
Lees ook

Lennert en Fé zijn na Love Island klaar voor volgende stap

Hoewel ze in eerste instantie haar pijlen richt op haar mede-Brabander Merijn, wil hij enkel vrienden blijven. Een flinke klap in het gezicht van Imen, maar als bombshell Natan binnenkomt gaan haar ogen weer stralen. Ze weten het zelfs samen tot de finale te schoppen. "Ik had eigenlijk verwacht dat Raffi en Merijn in de finale zouden staan. Ik dacht echt dat wij naar huis zouden gaan, omdat Nathan er superlaat bij was gekomen", vertelt de 27-jarige make-up artist hierover.

Hoewel er nog geen sprake is van liefde tussen de twee, vertelt Imen wel dat ze aan het daten zijn: "We gaan wel zien waar dit toe leidt."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Imen en Nathan eindigden als vierde tijdens de finale van Love Island. Jotti en Cas gingen er met het geldbedrag van 25.000 euro vandoor. Wat ze daarmee gaan doen vertellen ze in onderstaande video:

Lees meer over
VideolandLove Island