after the altar

Netflix kondigt dramatisch vervolg Love Is Blind seizoen 2 aan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© S. Burrows sr./NetflixNetflix kondigt dramatisch vervolg Love Is Blind seizoen 2 aan
RTL

Als je denkt dat je alles van het tweede seizoen van 'Love Is Blind' gezien hebt, heeft Netflix nog een verrassing voor je. Achter de schermen is er zoveel gebeurd dat er genoeg materiaal is om een vervolg te maken op dit dramatische seizoen.

Je komt bedrogen uit als je denkt dat de drama tussen Shayne, Natalie en Shaina eindelijk voorbij is, want de drie liggen pak 'm beet een jaar na de opnames nog steeds met elkaar overhoop. Er hangt een grote donderwolk boven het wankelende huwelijk van Jarrette en Iyanna - inmiddels is bekend dat ze gaan scheiden - en aan de andere kant lijkt er juist liefde te ontstaan tussen Deepti en Kyle. Maar ja, zal hij niet net zo hard háár hart breken als Shake deed?

Zoals fans van het eerste uur vast wel begrijpen: de eerste beelden zijn al juicy. Laat staan wat de rest van het seizoen van Love Is Blind: After The Altar in petto heeft. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nóg een Love is Blind-huwelijk gesneuveld: Danielle en Nick uit elkaar
Lees ook

Nóg een Love is Blind-huwelijk gesneuveld: Danielle en Nick uit elkaar

Inmiddels is ook bekend dat Nick en Danielle na een turbulente start van hun relatie een punt achter hun huwelijk zetten. Of dat ook in de serie te zien is, is nog niet bekend. Nog even geduld, dus. Netflix kondigt aan dat het vervolg van Love Is Blind seizoen twee vanaf 16 september te zien is. 

Lees meer over
NetflixLove is Blind