oui oui, c'est ici

Het appartement van Emily in Paris is nu te vinden via Google Maps

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixHet appartement van Emily in Paris is nu te vinden via Google Maps
RTL

Een geweldig appartement in de stad van de liefde, een garderobe waar je U tegen zegt en een romance met de buurman... Het leven van Emily Cooper in 'Emily in Paris' is te mooi om (financieel) waar te zijn, maar is desalniettemin heerlijk om naar te kijken. Het appartement van Emily, gespeeld door Lily Collins (33), is inmiddels zo'n herkenningspunt geworden in Parijs dat je het nu op Google Maps kunt vinden.

"Emily, we hebben het gemaakt!"

Denk je aan een iconisch appartement dat bekend is van tv, dan denk je al snel aan het huis van Carrie Bradshaw in New York City. Maar Emily doet er tegenwoordig niet voor onder. Haar verblijf in de Netflix-hit is kennelijk zo iconisch dat je het op Google Maps vindt als je 'Emily Cooper's Appartment' intikt. 

Het appartementencomplex is gelegen aan 1, Place de l’Estrapade naast het Panthéon in het vijfde arrondissement van de stad. 

Het appartementencomplex van Emily Cooper.© Google Maps
Het appartementencomplex van Emily Cooper.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lily Collins is in haar nopjes met het nieuws. 'Emily, we hebben het gemaakt!' schrijft ze enthousiast bij een video op Instagram. 'Goedgekeurd door Google Maps.' Het is ongetwijfeld een speciaal moment voor de actrice. Ze speelt namelijk niet alleen de hoofdrol in de serie, maar is ook als producer bij Emily in Paris betrokken. 

"Het dragen van verschillende hoeden binnen één productie is altijd heel interessant, want als acteur wil je je stem kunnen gebruiken en deel uitmaken van gezamenlijke gesprekken op verschillende manieren waarvan je denkt dat je dat niet kunt", zegt ze in een interview met een persbureau uit India. Lily noemt het een 'geweldige kans'. 

Goed nieuws voor de fans, want er zijn nog twee seizoenen aangekondigd. Wanneer seizoen drie van start gaat, is nog niet bekend. 

Lees meer over
Lily CollinsNetflixEmily In Paris