aanrecht van spreken

Lang Leve de Liefde-kandidaten vinden elkaar tijdens een heuse 'aanrechtdans'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBS6 / TalpaLang Leve de Liefde-kandidaten vinden elkaar tijdens een heuse 'aanrechtdans'
RTL

In de SBS-datingshow 'Lang Leve de Liefde' hebben we inmiddels al een aantal bijzondere televisiemomenten gezien. Wie weet nog de man die croissantjes wilde opwarmen op een inductieplaat, bijvoorbeeld? In het nieuwe seizoen, dat komende maandag start, staan ons weer een hoop memorabele momenten te wachten. Neem bijvoorbeeld - let op - de 'aanrechtdans'...

"Laten we een 'aanrechtdans' doen"

Op het officiële Instagram-account van Lang Leve de Liefde hebben de makers alvast wat eerste beelden gedeeld van het nieuwe seizoen dat maandag begint. 

Zo zien we een man en een vrouw die aan elkaar gekoppeld zijn. Zij stelt hem dan voor om wat te ondernemen in de keuken. "Laten we een aanrechtdans doen", vraagt ze, waarop hij een beetje twijfelachtig reageert. "Een aanrechtdans?"

LLDL-kandidaat probeert hart Harrie Snijders te veroveren
Lees ook

LLDL-kandidaat probeert hart Harrie Snijders te veroveren

Dan beginnen de man en vrouw, van wie de namen nog onbekend zijn, ineens samen te dansen aan - je raadt het al - het aanrecht. Tegelijkertijd deinen ze van links naar rechts. Even later staan ze niet meer tegenover elkaar, maar naast elkaar. 

De twee gaan helemaal in elkaar op en dansen op het ritme van de muziek, met hun ogen gesloten. Even later raken ze elkaar ook aan. Hij legt zijn handen op haar kruin, terwijl zij met haar ogen gesloten op de muziek mee blijft bewegen. Of de kandidaten na de aanrechtdans nog een andere dans hebben gedaan, moet uit de uitzending blijken. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lang Leve de Liefde zie je vanaf maandag ieder werkdag om 18.55 uur op SBS6.

Lees meer over
Lang Leve de Liefde